16.7.2013

Yöpala

Eilen ilmeni, ettemme ole uhranneet kunnolla ja tositarkoituksella ajatusta yöpalalle. Kun bileiden on määrä jatkua pitkälle pikkutunneille, täytyy yöpalaan panostaa kunnolla. Meille tulee karkkibuffet, mutta sen lisäksi illalla avautuvaan baariin nostetaan tarjolle popcornia. Olen yrittänyt etsiä neliskantisia vintage-tyylin popcorn-bokseja, mutta niiden yhteishinta kohoaa nopeasti niin korkeaksi, että viisaampiakin rahareikiä löytyy. Sitten löysin internetin ihmeellisestä maailmasta huomattavasti huokeammin toteutettuja ideoita, joissa popcornit oli pistetty esille paperitötteröihin tai paperipusseihin.
  
Popcornit ja herkut eivät kuitenkaan nälkää kokonaan sammuta, joten lisäksi mietimme, että pistämme ulos nakkikioskin eli grilli pihalle ja sinne nakitetaan joku hetkeksi pyörittelemään makkaroita ja nakkeja. (Ja toki kasvissyöjät huomioidaan tässä myös!) Ei ehkä kuulosta tällaisenaan parhaalta mahdolliselta idealta, mutta antakaas, kun avaan tätä hieman. Tanssilavoilla on aina myytävänä makkaroita ja meidän hääpaikkamme on vanha perinteinen tanssilava, joten nakkikioski sopisi pihalle suomalaisen tanssilavakulttuurin mukaisesti. Lisäksi nakit voi tarjoilla hauskasti suurista pahvimukeista, joihin mahtuu useampi nakki ja mukin pohjalle sinappia tai ketsuppia. Varmasti maistuu yön hämärinä tunteina! Lisukkeiksi salaattia ja tuoreita sämpylöitä!

kuvat
marthastewart.com
marthasterartweddings.com

6 kommenttia:

 1. Popparit on aina hyvä juhlasuolainen ja mun mielestä noi nakkisetit on nostalginen ja hauska idea:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva! Mietimme ainoastaan, että missä vaiheessa popcornit on hyvä valmistaa tai miten ne saisi säilytettyä niin, etteivät ne pääse nahistumaan ennen tarjoilua.

   Poista
 2. Tanssilava henkinen nakkikitska on hyvä idea. Muista varoa pukua ettei aamulla herätessä ole sinapissa ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, vielä enemmän mua huolettaa punaviini! Tykkään punkusta tosi paljon, mutta saa nähdä kannattaako sit kuitenkin varjella pukua ja ihan varmuuden vuoksi skipata punaviini. Tai ainakin säästää se suosiolla jatkoille. :D

   Poista
 3. Hauska idea tuo nakkikiska :) Meillekin tulee poppareita herkkubuffaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hauskaa! Meille tulee näillä näkymin herkkubuffasta aika suklaapainotteinen, nam, ja popparit sit erikseen tarjolle.

   Poista

Ajatuksia, ideoita, fiilistelyä...